Zdjęcia super. Słuchaj Ty masz łatwiejszą sytuację jak moja.....bo wyjscie z pompy a dokładniej jej kruciec mozesz zamienić i zrobić "zakucie"przewodu do rurki metalowej. Przyznam że u mnie wyjście z pompy jest stałe i ja byłem zmuszony na gwałt to zrobić jak fabrycznie. Wymień kruciec bo on z pewnością nie jest fabryczny, przewody praktycznie musiałbyś połączyć kolankiem na wzór "S" tak na pewno nie było....poszukam jak było fabrycznie w 2.8
[ Dodano: |16 Sty 2016|, o 12:34 ]
Dolny kruciec metalowy jest na sztywno i tak jak w Twoim przypadku tak i w moim nie ma możliwości zmiany jego kątu bo jest przykręcony w fabrycznych miejscach do bloku przynajmniej u mnie. Nie widzi mi się ten kruciec....złącze wkręcone do pompy można dostać w każdym sklepie hydraulicznym....chyba że jest to oryginał ale nie z 2.8...bardziej to wygląda na pompę z 2.6 i 2.8aah....pompa z pewnością nie siedziała w takim składzie i ktoś przebudował ją na wyjście przewodu górą tak jak miałeś wcześniej.
[ Dodano: |16 Sty 2016|, o 12:39 ]
[ Dodano: |16 Sty 2016|, o 12:41 ]
Tu masz zdjęcie prawidłowego podłączenia przewodu. Masz po prostu włożoną pompę od 2.6, 2.8. Ale Twoja ma wyglądać jak ta na zdjęciu....masz prawie że identycznie jak ja. Teraz wiesz o czym ciągle mówiłem. Sam zobacz i porównaj....