Moje Audi: S6
Nadwozie: Avant
Rok produkcji: 1997
Oznaczenie silnika: AEL
Pojemność silnika: 2461
Imię: Patryk
Trakcja: Quattro Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 01 Cze 2014 Posty: 65 Skąd: Istebna
Wysłany: |20 Mar 2018|, o 16:22
A jeszcze takie pytanie odbłyśnik masz z TYC'a tak ? Bo dziś bawiłem sie z ori odbłyśnikiem i ni w ząb nie chce spasować. Zauważyłem już jaka jest różnica pomiędzy moim a tym ze zdjęcia...
Moje Audi: A6 C4
Nadwozie: Sedan
Rok produkcji: 1996
Pojemność silnika: 2.5 tdi Pomógł: 5 razy Wiek: 32 Dołączył: 20 Cze 2011 Posty: 716 Skąd: c.k
Wysłany: |1 Kwi 2018|, o 11:26
Look_s6, jedyny adapter jaki widziałem to h7 na d2s i to tylko z ebay.
Ps wyjaśnij o co chodzi z tym h1 ? soczewki fabii mają mocowane zarówki na takich wspaniałych blaszkach ktore handlarze wyciagają i to dziadostwo kosztuje w serwisie 45zł szt i nie zamontujesz tam nic innego niż h7
Nadwozie: Avant
Pojemność silnika: 2,5
Imię: Krzysztof
Trakcja: Ośka Pomógł: 25 razy Wiek: 29 Dołączył: 25 Sie 2011 Posty: 1016 Skąd: Warszowice
Wysłany: |1 Kwi 2018|, o 20:16
Look_s6, Powiedz mi po co chcesz mieć na chama H1 jak oryginalnie w fabii bi halogen siedzi H7. Jest to takie bo chcę czy masz konkretny powód. Nikt jeszcze nie próbował wsadzić H1 do mocowania H7 dla mnie jest to kiepski pomysł.
Nadwozie: Sedan
Pojemność silnika: 2.5 tdi Pomógł: 5 razy Wiek: 32 Dołączył: 20 Cze 2011 Posty: 716 Skąd: c.k
Wysłany: |6 Kwi 2018|, o 22:38
Moja rada -przerób od razu na bixenon, bo chinskie ledy okazą się najpewniej słabizną
a jest jeszcze coś takiego jak prawidłowo kierowany w soczewce stumien światła w ledach... i to nie jest takie hop sip - poogladaj filmiki na YT a zobaczysz o co tak naprawde kaman i że ludzie wracają do xenonu
_________________ AEL INSIDE
Ostatnio zmieniony przez Dodek |8 Kwi 2018|, o 18:25, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strony partnerskie: Audi Klub Podkarpacie | WLB ART - Airbrush Painting
_____________________________________________________________________________________________________________________________
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 14