ETKA Online Photoshop Online Download Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Album Chat
Strona główna Google Szuklaj z Google Szukaj Grupy Użytkownicy Twoje konto Statystyki Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Wyszukaj w temacie:
Lub:
[A6-2.8 AEJ] Gaśnie po ruszeniu
Autor Wiadomość
Pawelsbc 
Adept



Moje Audi: A6 C4
Nadwozie: Sedan
Rok produkcji: 1996
Oznaczenie silnika: Abc
Pojemność silnika: 2800
Imię: Paweł
Trakcja: Ośka
Wiek: 26
Dołączył: 14 Maj 2019
Posty: 1
Skąd: Słubice
Wysłany: |14 Maj 2019|, o 23:47   [A6-2.8 AEJ] Gaśnie po ruszeniu

Witam. Jestem szczęśliwym posiadaczem A6 C4 1996rok 2.8 manual, ośka. Bez lpg (Fabryczna 2.6).
Problem mam od wczoraj. Po odpaleniu auto chodzi ruwno, nie faluje po dodaniu gazu również wszystko ok itd.
Dopiero po ruszeniu czy do przodu czy do tyłu gaśnie po 2/3 metrach, tak po prostu. Nie szarpie ,nie telepie tylko jakby coś go odcinało.
Może ktoś miał taką przypadłość.
Z gury dzięki wielkie za odp.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Style created by PiotreQ9 modyfied by eSPe from WM Klub Audi "Kormoran"
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 14