ETKA Online Photoshop Online Download Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Album Chat
Strona główna Google Szuklaj z Google Szukaj Grupy Użytkownicy Twoje konto Statystyki Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Wyszukaj w temacie:
Lub:
Podłączenie pod kompa
Autor Wiadomość
Rafal393 
Adept



Moje Audi: 100 C4
Nadwozie: Sedan
Rok produkcji: 1994
Oznaczenie silnika: aar
Pojemność silnika: 2300
Imię: Rafał
Trakcja: Ośka
Wiek: 27
Dołączył: 14 Kwi 2017
Posty: 22
Skąd: zamość
Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: |10 Mar 2018|, o 15:33   Podłączenie pod kompa

Witam kupilem na allegro kabel za 3dychy sciągnolem program vcds ni niemoge sie poloczyc wyskakuje stan portu ok interfejs niewykryto dodam ze linie k podpiolem chce tylko przekodowac licznik
 
     
AdiGassler 
Adept



Moje Audi: A6 C4
Nadwozie: Avant
Rok produkcji: 1997
Oznaczenie silnika: AAT
Pojemność silnika: 2461
Imię: Kuba
Trakcja: Ośka
Dołączył: 12 Gru 2015
Posty: 18
Skąd: Kielecki
Wysłany: |10 Mar 2018|, o 17:33   

VCDS jest płatny :-( Nie możesz się połączyć bo wersje niezarejestrowaną masz zapewne.
_________________
A6 C4 AAT (wtryski AEL 0.210)
 
     
Rafal393 
Adept



Moje Audi: 100 C4
Nadwozie: Sedan
Rok produkcji: 1994
Oznaczenie silnika: aar
Pojemność silnika: 2300
Imię: Rafał
Trakcja: Ośka
Wiek: 27
Dołączył: 14 Kwi 2017
Posty: 22
Skąd: zamość
Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: |10 Mar 2018|, o 18:30   

Oo kurcze a jak to zarejstrowac i placi sie raz czy co miesiac i ile .a vagcom tez jest platny ?
 
     
Dodek 
Audi Mastah



Moje Audi: A6 C4
Nadwozie: Sedan
Rok produkcji: 1996
Oznaczenie silnika: AEL
Pojemność silnika: 2.5 tdi
Pomógł: 4 razy
Wiek: 32
Dołączył: 20 Cze 2011
Posty: 656
Skąd: c.k
Wysłany: |10 Mar 2018|, o 19:20   

Szykaj w necie vag-com 3.11 albo 4.09 tylko pełna wersja.
Ew vcds lite .
uważaj jest sporo syfu na necie- tj,. wirusów w tych zapaczkowanych plikach ww. programików.
Aha kiedys nie dało sie łatwo uchuchomić vcds lite na win 64bit. działało tylko z XP Mode.
Z 32bit jest luz.
_________________
AEL INSIDE
 
     
Rico77 
Mechanik




Moje Audi: A6 C4
Nadwozie: Sedan
Rok produkcji: 1997
Oznaczenie silnika: AAT
Pojemność silnika: 2.5 tdi
Imię: Marcin
Trakcja: Ośka
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 03 Maj 2015
Posty: 115
Skąd: Lublin
Wysłany: |10 Mar 2018|, o 23:10   

Rafal393, zerknij tutaj:

http://audi-c4.pl/viewtopic.php?p=143285#143285
 
     
Rafal393 
Adept



Moje Audi: 100 C4
Nadwozie: Sedan
Rok produkcji: 1994
Oznaczenie silnika: aar
Pojemność silnika: 2300
Imię: Rafał
Trakcja: Ośka
Wiek: 27
Dołączył: 14 Kwi 2017
Posty: 22
Skąd: zamość
Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: |10 Mar 2018|, o 23:37   

Rico 77 dal bys rade to instalke wrzucic jakos na forum bo nie moge pobrac z tej strony
 
     
Rico77 
Mechanik




Moje Audi: A6 C4
Nadwozie: Sedan
Rok produkcji: 1997
Oznaczenie silnika: AAT
Pojemność silnika: 2.5 tdi
Imię: Marcin
Trakcja: Ośka
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 03 Maj 2015
Posty: 115
Skąd: Lublin
Wysłany: |10 Mar 2018|, o 23:53   

Dlaczego nie możesz? Sprawdzałem link przed wstawieniem posta.

Jeżeli masz AdBlocka, wyłącz go na chwilę. Kliknij w link w poście, później "Download Now". Pojawi się kolejne okno z odliczaniem w prawym górnym rogu. Poczekaj aż odliczanie skończy się i pojawi się przycisk "SKIP AD" (na żółtym tle). Teraz kliknij w niego.

Czasami (losowo) np. chrome krzyczy, że plik jest niebezpieczny i zablokował pobieranie. Jeżeli tak jest, to i tak możesz kazać mu go pobrać, klikając "Zachowaj" w oknie push up chrome'a. Jest to fałszywy alert.
 
     
Rafal393 
Adept



Moje Audi: 100 C4
Nadwozie: Sedan
Rok produkcji: 1994
Oznaczenie silnika: aar
Pojemność silnika: 2300
Imię: Rafał
Trakcja: Ośka
Wiek: 27
Dołączył: 14 Kwi 2017
Posty: 22
Skąd: zamość
Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: |11 Mar 2018|, o 11:55   

ok juz mam ale dalej nie chce polaczyc wiecie jak sprawdzic czy na lini k jest sygnal

[ Dodano: |11 Mar 2018|, o 18:43 ]
Panowie rozkrecilem tego interfejsa i tam na plytce pisze vag 409 to oznacza ze trzeba taki program
 
     
void 
Czeladnik
Niedzielny kierowca



Moje Audi: inne
Nadwozie: Avant
Rok produkcji: 2002
Oznaczenie silnika: AVF
Pojemność silnika: 1896
Imię: Mariusz
Trakcja: Quattro
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 31 Paź 2012
Posty: 97
Skąd: Północa Polska
Wysłany: |13 Mar 2018|, o 00:48   

Zastosuj tagi w temacie. Uprości to nam wszystkim życie.
_________________
Audi A6 C5 FL AVF quattro Avant 02' - było
 
     
ggrzeggorz 
Adept



Moje Audi: 100 C4
Nadwozie: Avant
Rok produkcji: 1994
Oznaczenie silnika: aat
Pojemność silnika: 2460
Wiek: 33
Dołączył: 18 Gru 2017
Posty: 1
Skąd: Gołdap
Wysłany: |8 Kwi 2018|, o 20:36   

Coś tam pewnie trzeba przeklinać na inna wartość zeby sie połączył z setką.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Style created by PiotreQ9 modyfied by eSPe from WM Klub Audi "Kormoran"
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 14